Konjak Glucomannan – Superkuitu laihdutukseen

Konjak Glucomannan  Superkuitu – ja vatsasi tuntuu täydeltä.

glucomannan konjak

 

 

TV:stä tuttu Konjak Superkuitu on Suomessa valmistettu, ainoa EFSA:n

 

(Euroopan elintarviketurvallisuusviraston) hyväksymä laihdutusvalmiste.

Konjak on 100%, lisäaineeton luonnontuote, joka tutkitusti auttaa pudottamaan sekä hallitsemaan painoa.

Konjak-juurikuidun vaikutus perustuu sen sisältämien superkuitujen laajenemiseen ruuansulatuksessa. Vatsa tuntuu täydeltä, eikä nälkä yllätä laihduttajaa yhtä helposti kuin pelkällä niukkaenergisellä dieetillä ollessa.

Konjak

  • Konjak alkuperältään perinteinen aasialainen ruoka-aine. Sitä saadaan Amorhophallus konjac -kasvista, joka kasvaa sekä luonnonvaraisena että viljeltynä Aasiassa. Kasvista tehdään konjak-jauhetta ja -hyytelöä. (Lähde, Wikipedia)

Uusi superkuitu laihdutukseen on EU:n hyväksymä

Tutkitusti terveellinen Glucomannan Konjak superkuitu hidastaa myös hiilihydraattien imeytymistä ja alentaa kolesterolia.

Tuotteet:

Näytepakkaus, 180 kappaletta glucomannan konjac -juurikapselia, hintaan vain posti- ja käsittelykulut 4,90 € (arvo 49,90).

Lisäksi kaupan päälle Glucomannan-rasia hintaan 0 € (arvo 9,90 €)

- Koepakkaus 0 eurolla
- EFSA:n hyväksymä
- Tehokas tuote
- Tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä

 

Käyttäjien kokemuksia;

Kirjoittaja maaritti » La Heinä 21, 2012 1:37 pm

- Totta, luin netistä :D . Itselläni ei vielä 80-luvulla ollut paino-ongelmia, joten en muista. Mutta toistaiseksi olen ollut tyytyväinen, reilussa viikossa oli tippunut kaksi kiloa, mikä ei tosin tässä ruhossa vielä näy. Voin kirjoitella kokemuksiani elokuulla, kunhan olen ensimmäisen satsin syönyt loppuun – ja varsinkin, mikäli ostan uuden 30 päivän satsin.

Tämän reilun kymmenen vuoden paino-ongelman vuoksi olen ollut Painonvartijoissa, nettilaihdutusryhmissä, nutrannut, karpatakin yrittänyt, liikkunut mielettömästi ja syönyt reseptilaihdutuslääkkeitä – aina on paino tullut takaisin tai motivaatio loppunut tai tullut pahoja sivuoireita (karppaus, lääkitys). Siksi olen innoissani, kun ensi kertaa jokin aine toimii: paino tippuu ja mielihalut herkkuihin ovat kaikonneet. Ruokaakaan ei jaksa syödä yhtä paljon kuin normaalisti. Parasta on juuri se, ettei tarvitse koko ajan taistella kiusauksia vastaan, vaan voi syödä mitä ennenkin mutta pienin annoksin.

Kirjoittaja maaritti » Su Elo 05, 2012 1:06 am

Hei vaan! Toisen purkin kävin glucomannania ostamassa. En usko mihinkään ihmepilleriin, tästä g-mannanista luin jonkinlaisen katsauksen, jossa oli koottu yhteen ihan kelvollisen tuntuisia tutkimuksia. Eli g-mannanilla on saatu hyviä tuloksia. Obesimedistä en osaa sanoa mitään.Kolmen viikon painonpudotussaldo oli 4,5 kiloa. Nyt tuntuu, että vähän jumittaa, mutta toisaalta virallinen punnituspäiväni on vasta torstaina (näin viikonloppuna tulee käytyä vaa´alla ihan turhaan). Mahan toiminnan kanssa on ollut pientä ongelmaa, vaikka ainakin yksi ystäväni kertoi tuon lisäävän vessassa käyntiä. Kai tämä on yksilöllistä, minulla käy aina laihdutettaessa niin ettei maha oikein toimi. Tänä aamuna otin sitten aamupuuron kehiin ja lisäsin siihen ruokalusikallisen öljyä. Johan tepsi.

G-mannanin ohjeessa luki, että pitää yhdistää vähäkaloriseen ruokavalioon. Kiloklubin puolella olen syömisiäni merkannut ja tuhannen kalorin kahta puolta syön päivässä. Useimmiten merkkaan syömiseni jo etukäteen, kun töissä syön joka arkipäivä ja viikonlopun ruokalistan suunnittelen. Ei ole tullut vielä nälkä vaan vatsa on tuntunut ajoittain liiankin täydeltä. Myös pahin kompastuskiveni, makeanhimo, on edelleen poissa. Töissä saatan joskus ottaa pari ruokalusikallista hyvää jälkiruokaa, mutta en aina sitäkään. Mitään karkkia en ole kuukauteen syönyt enkä himoinnut, jos sisupastilleja ei lasketa :D

Toistaiseksi tämä tuntuu sopivan minulle mainiosti. Paketissa lukee jotain, että auttaa painonpudotuksen alkuun, mutta missään en ole nähnyt rajoitusta käytön kestolle.

Vielä ehdit kesäksi rantakuntoon!

konjak

Jaa ystäville!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>